Proiectele noastre

Portofoliu degivrare

Portofoliu incalzire in pardoseala

Alte proiecteBrasov, Tarlungeni - 150 mp, incalzire in pardoseala cu plase de incalzire extraplate economice ribbon heating film

Sistem de incalzire in pardoseala, cu plase de incalzire extraplate economice ribbon heating film. Comanda sistemului s-a facut cu termostate digital programabile.

Sunt foarte multumit de sistemul de incalzire electrica instalat. Am o casa de 158 mp si am instalat plase de incalzire extraplate economice. Se incalzeste extrem de repede iar caldura se mentine.Mihai Mociran, Brasov


Galerie foto proiectProiecte similareIasi - 130mp, incalzire in pardoseala cu cabluri de incalzire extraplate economice ribbon heating film

Sistem de incalzire in pardoseala, cu cabluri si plase de incalzire extraplate economice ribbon heating film. Comanda sistemului s-a facut cu termostate digital programabile.


Brasov, Stupini - 300 mp, incalzire in pardoseala cu cabluri de putere constanta

Sistem de incalzire in pardoseala, cu cabluri de incalzire in pardoseala, de putere constanta, prins pe plasa sudata, peste care s-a turnat sapa de beton pentru egalizare. Comanda sistemului s-a facut cu termostate digital programabile.


Olanda - Lucrare de degivrare alei de acces

Lucrare de degivrare alei de acces in Olanda - 350 m2, cu 7 zone controlate individual, cu ajutorul senzorilor de zapada si gheata integrati pentru trafic Snowmatik.


Constanta, Techirghiol - incalzire in pardoseala pensiune, cu cabluri clasice bifilare Kanthal Wire

Instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala intr-o pensiune din Techirghjiol, cu cabluri de incalzire Efficient Heating System.


Sibiu, Cristian - incalzire in pardoseala casa, cu cabluri clasice Kanthal Wire

Instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala intr-o zona rezidentiala, cu cabluri clasice de incalzire Kanthal Wire.