Termeni si conditii

Termenii si conditiile EffHeat Systems

Bun venit la Efficient Heating Systems.

Acest website (www.EffHeat.ro) este administrat de SC Snowmatik SRL. Accesul la acest site este guvernat de termenii si conditiile de utilizare detaliate mai jos.

Va multumim pentru utilizarea Produselor si Serviciilor noastre. Prin utilizarea acestor produse si servicii sunteti de acord cu prezentii Termeni si Conditii. Va rugam sa îi cititi cu atentie:

Ofertele, serviciile si produsele noastre sunt variate si prin urmare este posibil ca uneori sa se aplice termeni si conditii suplimentare sau cerinte suplimentare. 
Snowmatik SRL a depus toate eforturile pentru a prezenta, pe acest site, informatii corecte si precise, cautand în permanenta, noi moduri de a îmbunatati serviciile cat si caracteristicile, designul si procesul de fabricatie al produselor sale; de aceea, informatiile prezentate sunt în permanenta schimbare. Desi luam toate masurile pentru a furniza informatii si specificatii actualizate, acest site nu trebuie considerat un ghid absolut al produselor si serviciilor furnizate de Snowmatik SRL.
Distribuitorii si Colaboratorii nu sunt mandatari ai Snowmatik SRL si nu au dreptul de a ne obliga prin niciun fel de angajament sau declaratie, explicite ori implicite. Orice referiri, prezentate în acest site, la performante, consumuri de energie electrica nu trebuie interpretate ca informatii absolute.
Toate cifrele referitoare la consum au fost calculate în baza ciclului de testare pe spatii foarte bine izolate. În conditiile unei utilizari normale, consumul poate diferi de nivelurile obisnuite în cursul procedurilor de testare, depinzând de multi alti factori. Pentru orice fel de lamuriri suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Departamentul Tehnic.

Marci si Drepturi de Autor

Toate numele, imaginile, siglele care identifica Efficient Heating Systems si Snowmatik reprezinta marci proprii. Orice branduri, produse, servicii ori nume comerciale ale unor terte parti sunt marcile, marcile de servicii si numele comerciale ale titularilor respectivi. Snowmatik SRL nu ofera permisiunea de utilizare a acestora niciunei alte persoane în afara de titularii de drept. Orice astfel de utilizare poate constitui o încalcare a drepturilor titularilor.
Nu aveti dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informatie continute în acest site, nici de a le utiliza în orice scop, cu exceptia utilizarii personale, non-comerciale. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar în scopuri legale.
Snowmatik SRL îsi rezerva dreptul de a utiliza în scopuri proprii orice fel de materiale trimise prin intermediul acestui site, inclusiv texte si imagini – fie pe acest site, fie în orice alta forma, inclusiv pentru scopuri publicitare. Snowmatik SRL îsi rezerva dreptul de a monitoriza materialele trimise si de a le modifica ori elimina.

Modificarea si încetarea furnizarii Serviciilor

Modificam si îmbunatatim în mod constant Serviciile si Produsele. Putem sa adaugam sau sa eliminam functionalitati ori functii; putem sa suspendam sau sa întrerupem complet furnizarea unui produs sau serviciu. De asemenea, Snowmatik SRL poate întrerupe furnizarea Serviciilor catre dvs. sau poate adauga ori stabili în orice moment noi limite pentru serviciile respective.

Garantii si declinarea responsabilitatii

Furnizam serviciile la un nivel de aptitudine si atentie rezonabil din punct de vedere comercial, dar exista anumite lucruri pe care nu le putem promite în legatura cu serviciile si produsele noastre.
Cu exceptia prevederilor explicite din prezentii termeni si conditii, Snowmatik SRL si furnizorii sau distribuitorii sai nu fac nicio promisiune speciala in legatura cu serviciile sale. De exemplu, nu ne luam niciun angajament cu privire la continutul din cadrul serviciilor, functia specifica disponibila prin intermediul serviciilor, fiabilitatea, disponibilitatea si capacitatea acestora de a va satisface cerintele. Furnizam serviciile ca atare.

Încercam sa furnizam informatii corecte, complete si actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui website sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate aici, care intra în vigoare începând cu momentul primei accesari de catre dumneavoastra a acestui site.
Fara a aduce atingere drepturilor dumneavoastra garantate de lege, acest site si toate informatiile, inclusiv, fara a se limita la, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile si orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar în masura în care sunt disponibile si fara nicio declaratie de garantie sau aprobare, explicita ori implicita. În special, nu garantam în niciun fel corectitudinea ori integritatea informatiilor furnizate pe acest site; de asemenea, nu declaram si nu garantam acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site si nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neîntrerupta si fara erori ori ca site-ul si serverele pe care este gazduit nu prezinta disfunctionalitati ori nu sunt infectate cu virusi informatici.
În limita maxima permisa de lege, Snowmatik SRL nu va fi raspunzator în niciun caz, fata de nicio persoana pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizarii oricaror informatii sau produse prezentate pe acest site, inclusiv, fara a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite în urma utilizarii sau imposibilitatii de utilizare, pierderii de informatii sau de profituri, fie în temeiul raspunderii contractuale sau a raspunderii bazate pe neglijenta sau pe alte actiuni vatamatoare, rezultând din sau în legatura cu utilizarea acestui site.
Prin derogare de la orice alte prevederi din acesti termeni si conditii, în masura maxima permisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionalitatea ori disponibilitatea acestui site.

Garantiile sunt in limitele legale.

Jurisdictie

Termenii si conditiile prezentate aici vor fi guvernate si interpretate în conformitate cu legislatia româna. Orice fel de dispute nascute în legatura cu acesti termeni si conditii vor fi supuse deciziei instantelor competente din România.
Snowmatik SRL îsi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre acesti termeni si conditii oricând, prin postarea on-line a modificarilor.

Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii si/sau cu modificarile aduse lor, va rugam sa încetati imediat folosirea acestui website.